MILF Match review

Kosten, ervaringen en pluspunten van deze datingsite

Zeer goed
0%

Laatste update: 29 juni 2024

Review door: Steven

MILF Match Review

Ben je op zoek naar een hete oudere vrouw om eens goed mee van bil te gaan? Of ben je zelf een MILF en wil je een jongere man om je gezelschap te houden of je eens goed te verwennen? Dan is MILF-Match voor jou!

Maar is MILF-Match.be wel betrouwbaar? Hoeveel kost een abonnement op deze sexy datingsite? Kan je hier effectief hete MILFs vinden? Lees snel verder, in deze MILF-Match review vertellen we je er alles over.

Wat is MILF Match?

MILF Match is gericht op MILFs (Mothers I’d Like to Fuck) en de jongere mannen of vrouwen die hierop kicken. Je kan hier terecht voor serieuze relaties en diepgaande gesprekken, maar laten we eerlijk zijn, deze site is voornamelijk gericht op seksdating: ofwel met oudere vrouwen neuken, ofwel met jongere mannen.

Je kan daarnaast ook op zoek naar triootjes, dus een koppel zoeken, of als koppel nog meer mensen aantrekken.

MILF Match is onderdeel van Sexy Dating Networks, een “netwerk van kwalitatief hoogwaardige erotische-datingwebsites”, uitgebaat door Orbinair B.V., een bedrijf uit Nijmegen dat ook talrijke andere seksdatingwebsites uitbaat, zoals Ondeugend Daten, Regioswingers en Regiosexcontact. Ook onze all-time favoriete seksdatingsite Novamora maakt er deel van uit.

De meeste hiervan hebben we eerder reeds besproken en positief beoordeeld, dus dit spreekt alvast in het voordeel van MILF Match.

Wat je met Sexy Dating Networks krijgt is toegang tot die andere websites. Je kan zoeken en worden gevonden via die partnersites. Dit vergroot je kansen op een geile seksdate vinden enorm. We vinden dit een zeer groot pluspunt van MILF-Match en de andere aangesloten websites, zoals we in de andere reviews hebben aangegeven.

Bij alleenstaande websites ben je immers beperkt tot de leden van die website, en soms kan dat echt tegenvallen, zeker als je ergens in een afgelegen streek woont. Maar als je de deelnemers van een tiental andere seksdatingsites samenvoegt, krijg je een veel grotere doelgroep.

Dit laat je toe om een grote groep mensen te zien die ook op zoek zijn naar seks, en je kan dan eenvoudig filteren op leeftijd, geslacht etc om iemand te vinden die perfect bij jouw wensen past.

Pluspunten volgens deze MILF-Match Review

Wat zijn de kosten van MILF Match België?

Voor niets gaat de zon op en als je alles uit MILF-Match wil halen, zal je moeten betalen.

Laten we beginnen met het goede nieuws: je registreren is eenvoudig en volledig gratis. Hiermee kan je dan een profiel aanmaken en foto’s plaatsen, profielen bekijken (met alleen de hoofdfoto) enknipogen sturen.

Hier houdt het in feite bij op, een gratis abonnement is bedoeld om je een kijkje te laten nemen in het aanbod en te beslissen of de MILFs je bevallen.

Om extra foto’s te bekijken en persoonlijke berichten te sturen en te lezen moet je voor een VIP-abonnement gaan. De prijzen hiervan hangen af van hoeveel maanden je tegelijk kiest, zoals het geval is bij vrijwel alle andere datingsites. Hoe meer je ineeens koopt, hoe goedkoper het is.

MILF Match kost momenteel:

Soms zijn er ook acties, bijvoorbeeld op moment van schrijven is er 20% korting, wat het op €15,99 per maand brengt voor 4 maanden.

Betalen kan via Bancontact, Creditcards, Maestro, een bankoverschrijving en verbazend genoeg ook via contact geld.

Kortom, als je voor het 4-maandenabonnement gaat, heb je een erg degelijke prijs te pakken die in de middenmoot valt van andere datingsites in België. Er zijn goedkopere opties, maar ook duurdere. 

En als je in gedachten neemt dat je in feite ook toegang krijgt tot de geile leden van een tiental andere seksdatingsites, lijkt de prijs vrij schappelijk.

Eindoordeel MILF-Match Review

Prijs
0%
Duur Goedkoop
Niche
0%
Algemeen Specifiek
Ervaringen
0%
Goed Slecht
M/V Verhouding
0%
Oneven Gebalanceerd
Betrouwbaarheid
0%
Onbetrouwbaar Betrouwbaar
Gebruiksgemak
0%
Slecht Gebruiksvriendelijk

We hebben MILF-Match gewikt en gewogen en uitgeprobeerd. Ter conclusie van onze MILF Match review geven we je nu een eindoordeel.

Om te beginnen is het duidelijk dat je bij MILF Match aan je trekken zal kunnen komen. Er zijn genoeg vrouwen aanwezig en voor zover wij konden ontdekken, zijn dit echte profielen. MILF Match geeft dit ook expliciet aan op hun website en volgens ons is dit het geval.

De MILFs in kwestie zijn niet meteen van het type Stifler’s mom, maar er zijn er zeker een aantal waar wij persoonlijk voor zouden gaan. In de categorie 20 tot 30-jarigen heb je daarnaast veel hete vrouwen, verspreid doorheen Vlaanderen.

De prijs valt op zich ook goed mee, als je wat geluk hebt en in een kortingsperiode koopt, krijg je toegang tot de Sexy Dating Networks voor minder dan €16 per maand, een zeer aanvaardbare prijs. 

Zelfs als je slechts 1 maand koopt aan €30, lijkt dit ons ook nog de moeite waard als je kijkt naar wat je ervoor kan krijgen.

Kortom, MILF Match richt zich op een specifieke niche en voor die doelgroep is het een uitstekende website. Wat jouw definitie van MILF ook is, de kans is groot dat je hier een hete huisvrouw kan vinden waarmee je snel een seksdate kan afspreken. Schrijf je meteen gratis in en kijk of jouw smaak er tussen zit!