Second Love Review -
Kosten, ervaringen en pluspunten in 2023

Second Love Score

Prijs
3/5
Niche
5/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
4/5
Betrouwbaarheid
4/5
Gebruiksgemak
3.5/5
Totaal
4/5

Kernpunten

Laatste update: 29 december 2022

1. Wat is Second Love Belgie?

Second Love België is een seksdatingsite, in de niche ‘vreemdgaan’ en ‘affairedating’. In deze Second Love review bespreken we wat de site is, wat de pluspunten en kosten zijn, en geven de site een beoordeling.

Second Love België is opgericht in 2008 en focust zich voornamelijk op mensen bij wie de routine en sleur in hun relatie is geslopen, op hen die spanning en avontuurtjes zoeken buiten hun eerste relatie.

Ze omschrijven zichzelf als ‘Een date site voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of avontuur zoeken’.

Als dergelijke mensen wat willen flirten en eventueel verder gaan, kunnen ze terecht op Second Love. Volledig discreet uiteraard!

Deze niche is erg vergelijkbaar met wat de grotere, internationale sites zoals Victoria Milan en Ashley Madison aanbieden, maar dan op een kleinere markt gericht.

2. Is Second Love betrouwbaar?

Ja, Second Love is betrouwbaar. Ze zijn een erkend bedrijf, hebben meerdere goede reviews, controleren alle profielen manueel, hebben een professionele helpdesk, en je hebt een herroepingsrecht van 14 dagen.

Het is begrijpelijk dat je je afvraagt ‘Is Second Love betrouwbaar?’, want de site begeeft zich in een niche waar nog steeds wat taboe en onzekerheden over hangen.

Er zijn ook meerdere voorvallen in het nieuws van mensen die gedupeerd zijn via een dergelijke datingsite, maar dat is dan meestal de schuld van individuelen, niet van de site.

Hierdoor zorgt Second Love ervoor dat ze alle profielen echt goed controleren, zodat er geen fakers op de site zitten.

3. Pluspunten van Second Love

4. Is Second Love gratis?

Jazeker, Second Love is gratis beschikbaar. Je kan je, net als voor elke andere datingsite in België, gratis inschrijven voor Second Love. Hiermee krijg je dan toegang tot een aantal basisfuncties, zoals:

  • Onbeperkt toegang tot alle profielen
  • Ontvangen van berichten en winks
  • Zoeken in de regio

Dat is niet super, maar geeft je wel gelijk een goed idee van wat je kan verwachten bij Second Love. Alle profielen bekijken geeft je een indruk van het ‘talent’ op de site, en dan weet je meteen of je de moeite wil nemen om een betaald abonnement te nemen.

5. Wat zijn de kosten van Second Love?

Dit Second Love review zou niet volledig zijn zonder de kosten te bespreken. Dat is immers een belangrijke factor van elke datingsite in België.

Een Premium Lidmaatschap geeft je toegang tot alles, tot de hele site. Je krijgt hiermee dus alle functies die je verwacht bij een dergelijke site, zoals reacties lezen en beantwoorden, live chat, winks sturen, enzovoort.

Ook kom je bovenaan de zoekresultaten te staan als je inlogt, waardoor je meer in de kijker komt te staan en dus, in theorie, meer kans hebt op een date.

Wat zijn de kosten van Second Love in België in 2022? Wat kost een Premium abonnement?

Dat is vrij duur. Het is zelfs duurder dan die andere dure, elite seksdatingsite in België, RichMeetBeautiful!

De reden voor een dergelijk prijskaartje is volgens Second Love dat ze alleen mensen willen die serieus op zoek zijn, en door het instellen van een dergelijke betaaldrempel kunnen ze de meeste ‘fakers’ van de site weren.

Tsja, daar is natuurlijk wel iets aan, en het is logisch dat je alleen met serieuze mensen die effectief een seksdate zoeken tegenkomt op een iets duurdere site.

Hiermee plaatst Second Love zich dus in het hogere, ‘elite’ segment van de seksdatingsites in België. Als dit geen bezwaar is voor jou, kan je hier gegarandeerd je gading vinden.

Als je dit toch iets te duur vindt, kan je misschien beter terecht bij een van de goedkopere seksdatingsites, zoals NovaMora.

Je kan voor een dergelijk Premium lidmaatschap betalen via:

Een bonus is dat ze op je afschriften niet verwijzen naar Second Love, dus je partner zal niets in de gaten hebben, mocht dit een bewaar zijn.

6. Eindoordeel Second Love Review

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, Second Love is een prima optie binnen hun niche.

Seksdating is populair in België, zonder twijfel, en affairedating heeft daar zeker een plaats in.

Dus jazeker, ze hebben een interessante niche, een paar aantrekkelijke pluspunten en een goede reputatie. Second Love is populair in de lage landen en heeft een goede aanwezigheid in de media.

Het beste nieuws, en hiermee sluiten we dit Second Love Review dan ook af, is dat je met een gratis lidmaatschap de profielen van de beschikbare potentiële sekspartners reeds kan bekijken. Schrijf je dus gratis in, bekijk de site, en oordeel zelf of het die prijs waard is!

Second Love Score

Prijs
3/5
Niche
5/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
4/5
Betrouwbaarheid
4/5
Gebruiksgemak
3.5/5
Totaal
4/5

Review door: Steven