Ondeugend Daten Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

Prijs
4/5
Niche
4.5/5
Ervaringen
4.5/5
M/V Verhouding
4/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4.5/5
Totaal
4.5/5

!Promo! Krijg nu 20% korting!

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is Ondeugend Daten?

Ondeugend-Daten België is een professionele seksdatingsite met als doelpubliek mannen én vrouwen in België die op zoek zijn naar spanning en erotiek in hun leven. In dit Ondeugend daten Review bespreken we doelgroep, pluspunten en kosten.

De site geeft leden de mogelijkheid om hun eigen interpretatie te geven aan de graad van erotiek die ze wensen en is eigendom van hetzelfde bedrijf dat onder andere Seniorengeluk uitbaat, dus veel informatie wat betreft werkwijzes en prijzen is hetzelfde.

Op Ondeugenddaten Belgie kan kan je erg gemakkelijk en vooral snel in contact komen met andere leden, op basis van eigenschappen, voorkeuren en interesses. Dit is het proces:

Iedereen die 18+ is en op zoek is naar vriendschap, dates, spanning, erotiek, relaties of liefde kan hier terecht. Zin in een gratis sexdate in de buurt? Schrijf je meteen in voor Ontdeugend daten!

2. Is Ondeugend Daten betrouwbaar?

Ja, Ondeugend Daten is een betrouwbare website. De site wordt onderhouden door een bedrijf uit Nijmegen, dat beschikt over een KVK en BTW nummer. Wat betreft Ondeugend Daten reviews zijn de meeste erg positief. Voor zover ik kan vinden is Ondeugend Daten België volledig legaal en legit!

3. Pluspunten volgens dit Ondeugend-Daten Review

4. Wat zijn de kosten van Ondeugend Daten?

Net als de meeste andere datingsites in België is een standaard profiel gratis. Hiermee krijg je toegang tot redelijk veel functionaliteiten. 

Als je meer uit de site wil halen, moet je wel een VIP-toegangsabonnement kopen.

Wat kost een VIP-abonnement van Ondeugend-daten in 2021? Wat kost Ondeugenddaten België, met andere woorden?

Die prijzen zijn erg competitief en liggen zeker aan de lage kant. Je kan uiteraard je abonnement op elk moment stopzetten, of een ander betaalplan kiezen.

Er is ook de mogelijkheid om je abonnement te ontbinden, zonder opgave van redenen, binnen 14 dagen van aankoop.

Qua betaalmogelijkheden bieden ze het standaard scala aan: kredietkaart, BanContact en geld overmaken via de bank.

!Promo! Krijg nu 20% korting!

Als je er snel bij bent en je inschrijft via de knop, krijg je zelfs 20% korting op een VIP-abonnement! Dat betekent dat je kan Ondeugend-daten voor minder dan €12 per maand!

5. Eindoordeel Ondeugend Daten Review

Ondeugend-daten Belgie is onderdeel van een bedrijf dat ook het bovenvermelde Seniorengeluk uitbaat.

Ook die site is erg goed omdat ze kwaliteit aan een erg scherpe prijs aanbieden, en ze richten zich op een bepaalde niche (mensen op zoek naar sex) en gaan daar volop voor.

Als je op zoek bent naar een ondeugende date date met iemand die net hetzelfde wil als jij, ben je bij Ondeugend-daten aan het juiste adres. Voor die prijs kan je niet sukkelen, als je ziet wat je ervoor kan krijgen.

Review door: Steven