BE2 review

Kosten, ervaringen en pluspunten van deze datingsite

Zeer goed
0%

Laatste update: 25 januari 2022

Review door: Steven

Be2 geeft je dating op een hoger niveau

Vind een partner via Be2

Wat is Be2 Belgium?

Be2 Belgium is een online matchmaker/relatiebureau.

Bij registratie moet je een persoonlijkheidstest invullen en op basis daarvan krijg je geschikte partners voorgesteld, puur gebaseerd op jouw en zijn/haar voorkeuren en profiel.

Dat kan misschien niet erg romantisch klinken, maar het staat wel vast dat het werkt.

Be2 kan uitpakken met het feit dat ze reeds duizenden singles wereldwijd aan een gelukkige relatie hebben geholpen, door middel van hun wetenschappelijk bewezen persoonlijkheidstest!

Tegenwoordig is het immers niet zo eenvoudig meer om de liefde van je leven te vinden onder je eigen kerktoren, via vrienden of gewoon op puur geluk.

Zelfs al kom je iemand tegen, dan nog is het afwachten en hopen dat die persoon wel goed genoeg bij je past om een duurzame relatie aan te gaan.

Mensen maken dus ook meer en meer gebruik van datingsites.

Be2.be maakt komaf maakt dergelijke twijfels en frustraties.

Lees onze Be2 Belgium Review, probeer de gratis persoonlijkheidstest en ontdek zelf de voordelen van deze site!

Zoals je kan zien in de onderstaande video, kan je je inschrijven in minder dan 5 minuten!

Inschrijven bij Be2 in 4 minuten

Voor wie is Be2 Belgium?

Be2 is voor alle singles die op zoek zijn naar een vaste en gelukkige relatie. 

Mensen die het concept van een online matchmaker aan de hand van allerlei persoonlijkheidskenmerken en voorkeuren een kans willen geven.

Mensen die het beu zijn om telkens nieuwe relaties aan te knopen om pas veel later te ontdekken dat de partner eigenlijk niet bij hen past.

Pluspunten volgens deze Be2.be Review

Wat zijn de kosten van Be2 Belgium?

De persoonlijkheidstest en lijst met partners die bij je passen is gratis en volledig vrijblijvend.

Je kan hun service uitproberen zo lang je wil, en zodra je verder wil gaan en de aanbevolen partners beter wil leren kennen kan je een Premiumlidmaatschap afsluiten.

Je kan dan o.a. zoveel persoonlijke berichten lezen en schrijven als je wil en foto’s van je aanbevolen partners duidelijk zien.

Wat kost een Premiumlidmaatschap bij Be2 België, anno 2022? Met andere woorden, wat is de Be2 prijs?

De Be2 prijs ligt aan de hogere kant van alle datingsites in België. Als geld een bezwaar voor je is, zijn er betere opties dan Be2.

Qua betaalmogelijkheden bieden ze Paypal, kredietkaart, iDeal en automatische incasso aan.

Als je een Premiumlidmaatschap hebt afgesloten, maak je tevens aanspraak op Be2’s succesgarantie: als je tijdens de looptijd van je Premium abonnement geen persoonlijke contacten hebt gelegd met ten minste 10 aanbevolen partners, verlengen ze je lidmaatschap gratis.

Eindoordeel Be2 Belgium Review

Prijs
0%
Duur Goedkoop
Niche
0%
Algemeen Specifiek
Ervaringen
0%
Goed Slecht
M/V Verhouding
0%
Oneven Gebalanceerd
Betrouwbaarheid
0%
Onbetrouwbaar Betrouwbaar
Gebruiksgemak
0%
Slecht Gebruiksvriendelijk

Be2 staat wereldwijd bekend om hun goede resultaten. Als je een flirt, een one-night-stand of sexdating wil ben je op de verkeerde plaats, Be2.be is voor mensen die een serieuze langetermijnrelatie willen – en daar wat voor willen betalen.

Het feit dat ze hun aanbevelingen baseren op een persoonlijkheidstest (gratis), ze je de resultaten meedelen (ook gratis) en je garanderen dat je minstens 10 contacten zal leggen tijdens je Premiumlidmaatschap (indien niet, gratis verlenging) geeft aan dat ze zeker zijn van hun stuk.

Dit is een site die zijn sporen al heeft verdiend en duidelijke resultaten heeft geboekt.

Een minpunt is de Be2 prijs. Alleen als je een 12-maanden abonnement neemt valt de prijs goed mee, in vergelijking met andere datingsites.

Het grootste probleem van Be2.be is het feit dat er meerdere voorvallen online staan van mensen die problemen hebben met de automatische verlenging van het Premiumlidmaatschap, en dat het moeilijk is om dit stop te zetten.

Uiteraard staat dit allemaal uitgelegd in hun Algemene Voorwaarden, dus zorg ervoor dat je deze leest alvorens je in te schrijven!

Het is aan jou nu om te beslissen wat je wil. Als je een partner zoekt waarmee je veel gemeen hebt en waarbij je een wetenschappelijk bewezen hogere kans hebt om een succesvolle relatie te hebben, is Be2 Belgium voor jou.

Je kan de test ook gewoon eens gratis proberen en zelf zien of ze zwanzen of niet. Hopelijk had je iets aan dit Be2.be review!

Be2 geeft je dating op een hoger niveau

Vind een partner via Be2