Stedendating Review -
Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

Stedendating.be Score

Prijs
4/5
Niche
2/5
Ervaringen
3.5/5
M/V Verhouding
3.5/5
Betrouwbaarheid
4/5
Gebruiksgemak
3/5
Totaal
3/5

Kernpunten

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is Stedendating Belgie?

Stedendating Belgie is een fors groeiende algemene datingsite en geeft leden de mogelijkheid om vrijgezelle mannen en vrouwen te vinden in hun buurt. In dit Stedendating Review bespreken we voor wie de site geschikt is, wat de pluspunten zijn en hoeveel de site kost.

Door zich te richten op de lokale markt, is het voor jou als lid erg gemakkelijk om een geschikte partner te vinden, want je hebt sowieso al minstens één ding gemeen met de andere leden!

Daar komt nog bovenop dat vrijgezellen uit jouw regio ook een grote kans hebben om jouw cultuur te delen, dus er zijn ongetwijfeld meerdere raakvlakken. Dat maakt een gesprek aanknopen en een ijsbreker vinden erg eenvoudig!

Volgens de VRT vinden steeds meer mensen liefde online, maar blijft een brede sociale cirkel in je buurt op nummer 1 staan van waar mensen een partner kunnen vinden.

Een site die deze dingen combineert zou dus in principe een recept voor succes moeten zijn!

Je voor Stedendating inschrijven is in feite enorm gemakkelijk. Je gaat naar de site, maakt een profiel aan, bevestigt je inschrijving via mail, maakt je profiel beter met foto’s en dergelijke. Voilà, al wat je nu moet doen is een geschikte partner zoeken in je buurt en een praatje slaan!

Om vrijgezellen te zoeken, biedt Stedendating België je verschillende opties:

2. Voor wie is Stedendating Belgie?

Stedendating Belgie is voor elke vrijgezel 18+ die op zoek is naar dates en relaties. De site richt zich vooral op lokale singles, dus je kan gemakkelijk iemand in je buurt vinden voor een relatie.

Hoewel de site in principe open staat voor alle doelgroepen en interesses, ligt de focus toch wel meer op de serieuze kant van het daten.

Als je op zoek bent naar, bijvoorbeeld, “vrouw zoekt sex west vlaanderen” of “sex date limburg belgie” kan je op zich wel iemand vinden via Stedendating Belgie, maar erg effectief is dat niet. 

Als je pure seksdating zoekt, raden wij je aan om ons artikel hierover te lezen, of een site zoals Novamora te proberen.   

3. Pluspunten volgens dit Stedendating Review

4. Wat zijn de kosten van Stedendating Belgie?

stedendating belgie reviewInschrijven voor Stedendating Belgie is volledig gratis. Ook krijg je gratis toegang tot een relatief hoog aantal functies, zoals standaard berichten sturen en foto’s plaatsen. Zie de afbeeldingen voor de volledige lijst.

Uiteraard moet je betalen als je het meeste uit de site wil halen via hun VIP-toegang, maar gelukkig vallen de prijzen goed mee. 

Wat zijn de kosten van Stedendating Belgie in 2021? Wat kost Stedendating?

Die prijzen zijn redelijk competitief. Als je slechts 1 maand neemt is het duur, maar vanaf 2 maanden begint het goed mee te vallen. De prijs per maand voor een 4-maanden abonnement ligt onder het marktgemiddelde.

De site heeft ook herroepingsrecht, wat betekent dat je je binnen de 14 dagen na aankoop van je VIP-abonnement kan bedenken, zonder opgave van redenen.

Stedendating Belgie heeft helaas slechts een klein aanbod wat betreft mogelijkheden om te betalen:

Niet veel keuze, maar volgens ons Stedendating Review zou dit geen probleem mogen zijn als je serieus bent in je zoektocht naar een vaste partner of interessante date. 

5. Eindoordeel Stedendating Belgie Review

Ondanks de vele voordelen van Stedendating Belgie, slaagt de site er volgens ons Stedendating Review niet in om boven de middenmoot uit te steken.

Ok, ze hebben een oerdegelijke website aan een erg aantrekkelijke prijs, en ze hebben een bepaalde niche, maar eerlijk gezegd is die, voor zover niches gaan, vrij zwak.

Op deze site hebben we reeds veel andere nichesites besproken, zoals Regioswingers voor swingers in Belgie, Novamora voor sexdating, Bilove voor bischierige vrouwen, Match4me voor hoger opgeleiden, enzovoort enzoverder. 

Wat betreft niches zijn die VEEL sterker dan alleen maar zoeken op je buurt.

Uiteraard is het handig dat je iemand onder de kerktoren kan vinden, of zelfs iemand die je kent, en dat geeft wellicht ook een goede kans op gemeenschappelijke cultuurvlakken, maar dat is geen garantie op een geslaagde relatie.

Maar uiteraard zijn er wel een groot aantal voordelen (en navenant aantal leden) aan Stedendating Belgie, dus ondanks de flauwe niche, blijft het een feit dat dit een goede datingsite in België is. 

Onderdeel zijn van de SafeDatingNetwork, zoals onder andere DatingEasy, zorgt ervoor dat je een hele boel potentiële partners kan vinden.

Het advies dat we je kunnen geven volgens ons Stedendating Review luidt aldus: schrijf je gratis in en kijk zelf of een date in je buurt vinden met Stedendating Belgie iets voor jou is!

Stedendating.be Score

Prijs
4/5
Niche
2/5
Ervaringen
3.5/5
M/V Verhouding
3.5/5
Betrouwbaarheid
4/5
Gebruiksgemak
3/5
Totaal
3/5

Review door: Steven