Alleenstaande Moeders Dating
- Kosten, ervaringen en pluspunten -

Alleenstaande Moeders Score

Prijs
3.5/5
Niche
4.5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
3.5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4/5

Kernpunten

Laatste update: 29 december 2022

1. Wat is Alleenstaande Moeders Dating?

Alleenstaande Moeders is, zoals de naam al doet vermoeden, een datingsite in België voornamelijk gericht op alleenstaande moeders en vaders. In dit Alleenstaande Moeders dating review bespreken we wat de site is, de pluspunten, kosten en wat onze score is.

Als je op zoek bent naar Alleenstaande Moeders dating, ben je bij deze site op het juiste adres. Ook als je een single vader bent, geen probleem. De naam is een beetje verwarrend, beter zou zijn ‘alleenstaande ouders’, of iets dergelijks, maar soit.

Op Alleenstaande Moeders kan je gemakkelijk en veilig op zoek gaan naar een nieuwe partner, waarschijnlijk ook een alleenstaande ouder.

Aangezien er steeds meer alleenstaande moeders en vaders zijn in België, is dat geen slechte niche op zich.

De site zegt dat hun leden voornamelijk op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie, maar het lijkt me dat als je op een datingsite zit, je effectief wil daten en dat je voor vriendschap elders kan gaan.

De site is dus niet geschikt voor seksdating. Indien je als alleenstaande ouder pure seks zoekt, lees je beter ons artikel hierover, en kan je dan een site in die categorie nemen.

Het is vrij gemakkelijk een profiel te maken op Alleenstaande Moeders, en je kan je zelfs inschrijven met Facebook! Lekker gemakkelijk.

2. Pluspunten Alleenstaande Moeders Dating

3. Wat zijn de kosten van Alleenstaande Moeders Dating?

Na je inschrijving kan je meteen beginnen met je Alleenstaande Moeders dating avonturen, een gewoon lidmaatschap is immers gratis. Hiermee krijg je dan een aantal basisfuncties, zoals een profiel maken, andere leden bekijken, en interesse tonen in mensen.

Maar that’s it. Als je effectief contact wil zoeken, chatten, dates opzetten, enzovoort, zal je moeten betalen voor een Premium Lidmaatschap.

Je krijgt dan toegang tot alle functies, zie afbeelding onderaan voor de volledige lijst.

Wat kost Alleenstaande Moeders in 2022?

Dat is vrij gemiddeld wat betreft prijzen voor datingsites in België. Je hebt er die meer dan de helft goedkoper zijn, maar er zijn er ook die veel duurder zijn.

Als je echt op zoek bent naar een serieuze partner, is het wellicht de moeite om meteen het 6 maanden pakket te nemen, dan spaar je toch wat geld uit per maand.

Om te betalen voor je lidmaatschap, kan je gebruik maken van de volgende opties:

alleenstaande moeders dating

4. Eindoordeel Alleenstaande Moeders Dating

Alleenstaande Moeders dating is redelijk saai, op het eerste gezicht. Wat betreft niche had ik ze eerst een lage score gegeven, maar bij nader inzien is het feit dat alle leden op de site alleenstaande ouders zijn erg effectief.

Enfin, iedereen weet toch waar ze aan toe zijn, niemand zit hier met de verwachting voor seksdating. Het is erg duidelijk dat dit een site is waar singles met kinderen op zoek zijn naar een serieuze partner.

Die duidelijkheid helpt enorm en zorgt ervoor dat Alleenstaande Moeders inderdaad een hoog niveau qua succes kan halen.

De prijs daarentegen is vrij gemiddeld, het is niet super duur, maar ook niet super goedkoop. Er zijn serieuze datingsites aan de helft van de prijs (bvb Match4me en Tesamen), maar er zijn er ook die meer kosten.

Het is dus aan jou om te zien of die prijs je bevalt of niet.

Wat me wel ergerde is dat er veel spelfouten op de site staan. Dat komt enorm amateuristisch over, en gaf me niet het gevoel dat dit een professioneel bedrijf was.

Ze hebben sowieso andere websites in andere landen, dus mijn gok is dat ze veel van hun tekst hebben vertaald met Google Translate.

Soit, voor jou kan dat geen probleem zijn, maar het was toch iets dat me opviel.

Eindoordeel van Alleenstaande Moeders Dating: het is een redelijke site, met een goede niche.

De prijs is gemiddeld hoog, maar als je als alleenstaande ouder echt op zoek bent naar een serieuze partner en je wil geen tijd verspillen met telkens uit te leggen dat je kinderen hebt, is Alleenstaande Moeders een degelijke optie. Schrijf je gratis in en oordeel zelf!

Alleenstaande Moeders Score

Prijs
3.5/5
Niche
5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
3.5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4/5

Review door: Steven