Relatieplanet Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

Relatieplanet.be Score

Prijs
5/5
Niche
4/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
4.5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4.5/5

Kernpunten

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is Relatieplanet Belgie?

Relatieplanet Belgie is volgens velen DE beste datingsite in de Benelux. De site bestaat al sinds 2002, heeft een grote naamsbekendheid en wordt vaak vertegenwoordigd in de media. In dit Relatieplanet review bespreken we de doelgroep, pluspunten en kosten!

Met hun meer dan 5 miljoen inschrijvingen tot nu toe is het niet moeilijk te zien waarom een Relatieplanet beoordeling een vaste waarde begint te worden in de dating in België wereld!

Zoals je later in het Relatieplanet Belgie Review kan lezen, beschikt deze datingsite over een goed aantal voordelen en pluspunten waarmee ze
kunnen uitpakken.

Relatieplanet.be werkt erg eenvoudig:

2. Schrijf je in bij Relatieplanet in 3 minuten

3. Voor wie is Relatieplanet Belgie?

Voor wie is Relatieplanet.be? Voor alle singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Alle leeftijden zijn welkom, maar in België zijn ze tevens dé datingsite voor 50+’ers.

Singles bij Relatieplanet Belgie bevinden zich op alle opleidingsniveaus, en zijn van alle geaardheden! Dus je kan ook gay dating vinden op deze site.

Voor seksdating in België moet je elders gaan.

Gemiddeld zijn de leden tussen de 35 en 65 jaar, maar omdat er zo veel singles op de site zitten, kan je gewoon in je voorkeuren aangeven wie je zoekt, en de kans is groot dat je nog steeds een gigantisch aanbod krijgt.

4. Is Relatieplanet betrouwbaar?

Relatieplanet is een erg betrouwbare datingsite. Ze bestaan al bijna 20 jaar, en vanwege het erg hoge aantal registraties en activiteiten op de site is er altijd wel iets te doen voor singles. Relatieplanet.be zelf zegt dat ze “alles doen voor de liefde”.

Hieronder verstaan ze hun leden zo goed mogelijk te assisteren bij het vinden van een geschikte partner, door een aantal features aan te bieden die andere datingsites niet hebben.

Hiermee moet je denken aan een actieve klantenservice, blogartikelen met datingtips, video’s, evenementen waar leden elkaar kunnen ontmoeten, enzovoort.

Geen wonder dus dat de Relatieplanet ervaringen overweldigend positief zijn!

5. Pluspunten Relatieplanet.be

6. Is Relatieplanet gratis?

Ja! Relatieplanet heeft een volledig gratis lidmaatschap. Net als bijna alle andere datingsites, kan je je gratis inschrijven bij Relatieplanet.be.

Als je je gratis hebt ingeschreven, krijg je toegang tot een redelijk aantal basisfuncties.

7. Wat zijn de kosten van Relatieplanet.be?

Wat zijn nu de Relatieplanet Belgie kosten?

Als je de andere functies wil, zal je een Relatieplanet abonnement moeten nemen, maar gelukkig kost dat een peulenschil.

De Relatieplanet prijzen zijn enorm competitief, er zijn weinig andere datingsites die dit kunnen evenaren.

Wat kost Relatieplanet? Je hebt het al vanaf €9,95 per maand!

8. Eindoordeel Relatieplanet Belgie Review

Relatieplanet.be wil de ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, en dat lukt ze vrij goed.

Een gigantisch ledenbestand, veel voordelen/pluspunten en een aantrekkelijke prijs zorgen ervoor dat deze site volgens ons Relatieplanet Belgie Review een van de beste datingsites in België kan genoemd worden.

Hun erg hoge kans op succes, naambekendheid en aanwezigheid in de media geeft je ook een garantie op een aangename datingervaring.

Dit is een site die haar sporen reeds heeft verdiend, en als je net als duizenden andere koppels op zoek bent naar ware liefde in België, moet je Relatieplanet.be zeker een kans geven.

Schrijf je gratis in en kijk zelf of het je bevalt of niet!

Relatieplanet.be Score

Prijs
5/5
Niche
4/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
4.5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4.5/5

Review door: Steven