50plusmatch Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

50plusmatch.be Score

Prijs
5/5
Niche
4/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
5/5

Kernpunten

!KerstPromo! 3 dagen gratis Premium lidmaatschap!

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is 50plusmatch Belgie?

50plusmatch Belgie is een datingsite voor vijftigers, opgericht in 2006. De site is onderdeel van een groter netwerk datingsites, waarvan 50plusmatch Belgie en het eerder besproken Match4me twee van de bekendste zijn.

Hoewel het een internationaal bedrijf betreft, gaan ze wel nog steeds voor persoonlijke regionale kenmerken om specifiek in te spelen op het doelpubliek.

In de voorbije 13 jaar is 50plusmatch Belgie een van de grootste datingsites voor 50+ers geworden. De site zegt zelf dat ze blijven innoveren om het datingproces voor hun leden zo gemakkelijk mogelijk te maken.50plusmatch

Hiervoor volgen ze ontwikkelingen op sociale media op de voet, en passen hun site navenant aan.

Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven voor dating 50plusmatch, dit gaat in 4 eenvoudige stappen.

Zodra je je profiel hebt samengesteld (onthou: hoe vollediger, hoe beter!), foto’s hebt geplaatst en ingelogd bent, kan je zelf beginnen zoeken naar geschikte kandidaten.

Interessant om te weten: 1/3 mensen tussen 50 en 65 die gingen samenwonen de laatste jaren heeft elkaar online ontmoet, en 98% van de leden op de site beveelt 50plusmatch aan (naar eigen zeggen).

2. Voor wie is 50plusmatch Belgie?

50plusmatch richt zich op een specifiek doelpubliek. Zoals hun naam al aangeeft, is de site speciaal voor actieve 50-plussers die een serieuze relatie willen.

Door hun nicheaanpak verzekeren ze zichzelf én hun leden dat ze een trouw publiek kunnen vinden én houden. Het is immers een win-winsituatie voor de leden!

Langs de ene kant zijn de leden erg gegeerd op een datingsite voor 50plussers, want de andere leden zoeken precies iemand met hun profiel, en langs de andere kant krijgen ze alleen maar leden te zien die bij hun leeftijdsgroep en interessegebied passen!

50plusmatch ervaringen zijn erg positief, wat aangeeft dat hun niche-aanpak duidelijk goed werkt!

3. Pluspunten volgens dit 50plusmatch Review

4. Wat zijn de kosten van 50plusmatch Belgie?

Net als de meeste andere datingsites in België kan je je gratis inschrijven. Dat kan je doen door op een van de knoppen op deze pagina te klikken.

Als je meer functies wil dan alleen de basis, zal je wel moeten betalen. Maar gelukkig valt die prijs enorm goed mee!

Wat kost een Volledig lidmaatschap bij 50plusmatch in 2020? Wat zijn de kosten van 50plusmatch?

De prijs van een volledig lidmaatschap van 50plusmatch Belgie is erg goedkoop als je voor het 12-maanden pakket gaat, en is nog steeds onder het gemiddelde als je 3-6 maanden neemt.

5. Eindoordeel 50plusmatch Belgie Review

We komen stilaan aan het einde van dit 50plusmatch Belgie review.

De site scoort veel punten met hun aanpak: een nichepubliek kiezen en daar volop inspelen is altijd een goed idee.

Dit zorgt voor actieve en tevreden leden, die via mond-aan-mond-reclame hun vrienden vertellen over hun ervaringen en, aangezien de kans groot is dat die vrienden in hetzelfde demografisch segment vallen, zo kan 50 plus match België organisch erg snel groeien.

Het feit dat dit doelpubliek vijftigplussers betreft is ook een enorm pluspunt.

Deze leeftijdsgroep weet meestal al wat beter wat men wil en zoekt in een relatie, wat het vinden van een geschikte partner die de gezochte criteria aanvinkt erg gemakkelijk en aangenaam maakt.

Hierdoor zijn de 50plusmatch ervaringen vaak enorm goed!

Verder is het gemakkelijk in te schrijven, schiet de klantendienst graag ter hulp, werkt de site prima op smartphone en tablet, zijn er enorm veel succesverhalen en een goede balans tussen mannen en vrouwen. De pluspunten staan boven vermeld, dus we moeten ze niet nogmaals aanhalen.

Al deze goede dingen, gekoppeld aan de super lage prijs vanaf €9,95 en geen merkbare minpunten maakt 50plusmatch een van de, of zelfs dé beste datingsite in België voor vijftigers.

50plusmatch.be Score

Prijs
5/5
Niche
4/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
5/5

Review door: Steven