gayParship Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2023

gayParship Score

Prijs
1/5
Niche
5/5
Ervaringen
4.5/5
M/V Verhouding
0/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4.5/5
Totaal
4/5

Kernpunten

Laatste update: 29 december 2022

1. Wat is gayParship?

Zoals de naam ongetwijfeld al doet vermoeden, is gayParship een nichesite van Parship. Wellicht is het ook geen verrassing dat de doelgroep van gayParship homoseksuelen betreft, zowel mannen als vrouwen.

Concreet: gayParship is een online relatiebureau dat zich richt op homoseksuele singles op zoek naar een serieuze relatie.

gayParship heeft 1 doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passne. Hiervoor gebruiken ze een matchingprincipe. Dit wil zeggen dat je, op basis van je profiel en aangegeven voorkeuren, een score krijgt ten opzicht van andere leden.

Bijvoorbeeld: je ziet een leuke man/vrouw, en wil er graag wat met praten. Als je hun profiel dan bekijkt, zie je een percentage. Hoe hoger dit getal, hoe meer theoretische kans je hebt dat deze persoon bij jou past.

Op zich houdt dit wel steek, mensen met vergelijkbare interesses en hobby’s hebben inderdaad meer kans om een langdurige relatie aan te gaan. Maar je moet er ook niet blind op gaan vertrouwen. Als je iemand ziet die je wel aangenaam lijkt, begin gewoon te praten, laag percentage be damned.

(Opgelet: gayParship is niet geschikt voor gay seksdating, hiervoor ben je beter af bij gayPartner, als je in België woont.)

2. Pluspunten volgens dit gayParship Review

3. Wat zijn de kosten van gayParship?

Je inschrijven bij gayParship is volledig gratis. In tegenstelling tot veel andere datingsites in Nederland krijg je hiermee ook een redelijk aantal functies:

  • Profielen bekijken
  • Direct berichten ontvangen en beantwoorden
  • Ijsbrekers en glimlachen versturen
  • Korte evaluatie van je persoonlijkheid
  • Toevoegen van informatie over je foto’s

Maar als je je gayParship ervaringen zo positief mogelijk wil maken, zal je een Premium-lidmaatschap moeten nemen. Hiermee krijg je dan extra functies, zoals onbeperkt berichten uitwisselen, bezoekers van je profiel bekijken, contactgarantie, uitvoerig persoonlijkheidsrapport, enzovoort.

Wat zijn de kosten van een dergelijke gayParship Premium lidmaatschap? Wat zijn de kosten van gayParship anno 2022?

Dat is niet min, en die prijzen liggen gegarandeerd boven het gemiddelde op de markt. Als geld echt een bezwaar is, kan je goedkopere alternatieven opzoeken, maar indien je je zoektocht naar een serieuze partner serieus opneemt, zal je voor kwaliteit moeten betalen.

gayParship heeft als voordeel dat alle leden op zoek zijn naar een serieuze partner, en iedereen heeft een lidmaatschap moeten betalen, dus je zal hier niet gauw iemand vinden die jouw (en zijn/haar) tijd (en geld) zit te verspillen!

Je kan de prijs in feite zien als een zeef die alle tijdverspillers en fakers van de site bant! 

En als je die prijzen vergelijkt met de kosten van standaard daten, drankjes betalen, tickets voor dit en dat, enzovoort, kom je bij gayParship in feite veel goedkoper uit!

4. Eindoordeel gayParship Review

Net als de heteroseksuele variant, is gayParship met reden de nummer 1 in serieus daten in Nederland. De site kan pronken met zoveel pluspunten, en kan zulke goede succescijfers op tafel gooien, dat de feiten voor zich spreken.

gayParship ervaringen zijn dus in het algemeen positief!

Het enige minpunt is de ietwat hoge drempel opgelegd door de prijs, maar zoals we eerder al hebben aangehaald, is dit in feite een goed kenmerk van een datingsite die als doel heeft om serieuze relaties te creëren!

Conclusie van ons gayParship review is dat je site zeker gratis moet uitproberen als je op zoek bent naar een langdurige relatie. Als gayParship je bevalt, en je denkt dat je hier een serieuze partner kan vinden, waarom dan geen abonnement nemen en de liefde van je leven beginnen zoeken!

gayParship Score

Prijs
1/5
Niche
5/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
0/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4.5/5
Totaal
4/5

Review door: Steven