Nextlove Belgie Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

Nextlove België Score

Prijs
3/5
Niche
5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
4/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
3/5
Totaal
4/5

Kernpunten

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is Nextlove Belgie?

Nextlove Belgie is opgericht in 2013 met als doel HET netwerk te worden voor alleenstaande en gescheiden ouders. In dit Nextlove review bespreken we de doelgroep, pluspunten en de kosten.

Nextlove wil gelijkgestemde mensen helpen om iemand te vinden waarmee ze het volgende hoofdstuk in hun leven kunnen beginnen.

Dit is een website speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders. Als je kinderen hebt en alleenstaand bent, kan je je bij de site aanmelden.

Dat wil zeggen gescheiden mensen, maar ook single ouders die nooit een huwelijk of relatie hebben gehad.

Het is wel een meer internationaal gerichte website, maar aangezien ze ruim 20.000 leden hebben, is de kans groot dat je iemand kan vinden dicht bij jou.

Ze hebben ook een app waarmee je overal een match kan vinden!

Nextlove Belgie is gemaakt door dezelfde eigenaars van Victoria Milan, een van de grootste en meest bekende affaire/sexdatingsites ter wereld, dus je weet dat je met een professionele site te maken hebt!

2. Inschrijven bij Nextlove in drie minuten

3. Is Nextlove betrouwbaar?

Ja en nee. Langs de ene kant is Nextlove een erg betrouwbare datingsite voor hun nichepubliek, maar langs de andere kant blijft het een Engelstalige site.

Als je die taal niet goed beheerst, of je niet volledig op je gemak voelt bij een niet-Nederlandstalige site, zal NextLove niet voor jou zijn.

4. Pluspunten volgens dit Nextlove Review

5. Wat zijn de kosten van Nextlove België?

Inschrijven is volkomen gratis. Hiermee kan je dan profielen bekijken en een knipoogje sturen als je iemand leuk vindt, maar that’s it.

Communiceren is niet mogelijk, dat kan je pas doen vanaf je een betaald lidmaatschap neemt.

Wat zijn de kosten van NextLove in België in 2021?

Deze prijzen zijn representatief voor de markt en vallen in het midden. Wat betreft betaalmogelijkheden heb je ruime keuze:

6. Eindoordeel Nextlove Belgie Review

NextLove is moeilijk te beoordelen. Langs de ene kant doen ze veel goed:

Maar daar komen dan wel enkele nadelen bij. Zo is de website in het Nederlands letterlijk vertaald van het Engels (een afknapper voor sommige mensen) en kan je niet veel doen zonder te betalen…maar dat geldt voor bijna alle andere datingsites.

Gezien de populariteit van de website is het duidelijk dat dit soort nichedating erg aantrekkelijk is voor het doelpubliek waar NextLove Belgie zich op richt. En als de site je een levenspartner kan opleveren, waarom zou je dan niet proberen?

Nextlove België Score

Prijs
3/5
Niche
5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
4/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
3/5
Totaal
4/5

Review door: Steven