RegioSwingers Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

RegioSwingers BE Score

Prijs
4/5
Niche
5/5
Ervaringen
4.5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4.5/5

Kernpunten

!Promo! Krijg nu 20% korting!

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is RegioSwingers Belgie?

RegioSwingers is een website waar single mannen, vrouwen, én stellen zich kunnen inschrijven om gericht op zoek te gaan naar andere gelijkgestemde swingers in hun regio. Volgens dit Regioswingers Belgie review is het zelfs de beste site hiervoor!

De site biedt aan mensen die dit soort relatie willen een discreet, eenvoudig te gebruiken en veilig platform om spannende contacten te vinden.

Regioswingers.be is dé casual datingsite voor swingers Belgie, en maakt het zeer gemakkelijk om andere swingers te vinden.

Waarom naar een parenclub gaan, als je gemakkelijk van je huis uit kan zoeken naar een koppel dat jullie bevalt, en als het wederzijds is een discrete afspraak te regelen?

2. Inschrijven bij RegioSwingers in 2 minuten

Een goede tip: je hebt meer succes als je zelf het initiatief neemt en berichten stuurt naar mensen die je bevallen. Wacht niet tot het geluk je vindt, neem zelf het stuur in handen!

Wat is swingen?

Partnerruil. Kort gezegd: een vorm van intieme vriendschap en/of relatie tussen koppels. Vaak gaat het om heteroseksuele koppels die afspreken met elkaar om seks te hebben.

3. Voor wie is Regioswingers Belgie?

Regioswingers Belgie heeft als doelgroep mensen van 18+ die op zoek zijn naar dates, relaties of seks. Zoals de naam het zo mooi en duidelijk aangeeft, is de site gericht op swingers die andere swingers zoeken in hun regio, zoals bijvoorbeeld ‘swingers Vlaanderen’.

Mensen die op zoek zijn naar “sexdatingvlaanderen” of “stellen sexcontact” kunnen hier zeker ook hun ding vinden.

Swingen in Vlaanderen wordt steeds populairder, maar dit is dan meestal gelinkt aan de zogenaamde ‘swingersclubs’ (seksfeesten).

Dat kan uiteraard erg intimiderend zijn voor een koppel dat nieuw is in de swingerwereld, dus RegioSwingers geeft aan hen een optie om hun interesse in een meer intieme en veiligere setting te verkennen!

4. Pluspunten volgens dit Regioswingers Review

sexy dating networks

Als je deze optie hebt aanstaan, krijg je leden die aan je criteria voldoen te zien van ALLE sites die aangesloten zijn bij Sexy Dating Networks. Vice versa is je profiel zichtbaar voor leden van andere sites in Sexy Dating Networks. Zo verhoog je je kans om een geschikte partner te vinden voor erotiek en seks!

5. Is RegioSwingers betrouwbaar?

RegioSwingers is een erg betrouwbaar erotische datingsite. Je kan dit besluiten uit de volgende feiten:

  • De RegioSwingers ervaringen van leden zijn erg positief
  • RegioSwingers maakt deel uit van een groter netwerk van dergelijke website, dat gerund wordt door een effectief bedrijf met KvK en BTW nummer
  • Je hebt 14 dagen herroepingsrecht

6. Wat zijn de kosten van Regioswingers.be?

!Promo! Krijg nu 20% korting!

Zoals eerder aangegeven kan je volledig gratis inschrijven en genieten van vrij veel functies, zoals privéprofiel, foto’s plaatsen, standaard berichten sturen, enzovoort.

Dat is vrij uniek in de Belgische datingsitewereld, dus een niet te onderschatten voordeel!

Uiteraard heb je voor de beste functies wel een betaald abonnement nodig. Met een dergelijk VIP-abonnement krijg je toegang tot alle functionaliteiten van de site, zoals je hier kan zien.

Wat kost een VIP-abonnement van Regioswingers.be in 2021? Wat zijn de kosten van Regioswingers.be, met andere woorden?

De prijzen van RegioSwingers liggen rond het gemiddelde in België, en als je het goedkoopste plan neemt is het zelfs goedkoop. Zeker als je bedenkt wat je ervoor kan krijgen!

Op elk moment kan je je abonnement stopzetten of voor een ander betaalplan kiezen. Binnen 14 dagen van aankoop kan je ook gewoon je abonnement ontbinden. Wat betreft betaalmogelijkheden zijn er de volgende opties:

7. Eindoordeel Regioswingers Belgie Review

Regioswingers Belgie is gewoon fantastisch voor hun doelgroep. Of je nu behoort tot een koppel dat al jarenlang swingt via parenclubs, of nog maar net het idee van swingen hebt ontdekt, bij Regioswingers kunnen jullie je gading vinden.

Er zijn een hoop voordelen aan de site verbonden, zoals boven besproken, en de Regioswingers ervaringen zijn ronduit positief.

Uiteraard blijft het een beetje taboe dus het is niet zo makkelijk om mensen te vinden die eerlijk over hun ervaringen met Regioswingers spreken, maar de feiten die in dit Regioswingers review zijn op tafel gelegd spreken voor zich.

Regioswingers.be is enorm aan te raden voor mensen die willen swingen in hun regio. Maar als je/jullie nog twijfelt/twijfelen, waarom niet gewoon eens gratis inschrijven en gebruik maken van de functionaliteiten van een gratis profiel?

Bekijk de marchandise, oordeel zelf en hopelijk vinden jullie een ander koppel om lustig mee te swingen in België!

RegioSwingers.be Score

Prijs
4/5
Niche
5/5
Ervaringen
4.5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4.5/5

Review door: Steven