Regioswingers review

Kosten, ervaringen en pluspunten van deze datingsite

Uitstekend
0%

RegioSwingers is de Beste datingsite voor koppels

Bezoek RegioSwingers

Laatste update: 11 januari 2023

Review door: Steven

Wat is RegioSwingers België?

RegioSwingers is een website waar single mannen, vrouwen, én stellen zich kunnen inschrijven om gericht op zoek te gaan naar andere gelijkgestemde swingers in hun regio.

Volgens deze Regioswingers België review is het zelfs de beste site hiervoor!

De site biedt aan mensen die dit soort relatie willen een discreet, eenvoudig te gebruiken en vooral veilig platform om spannende contacten te vinden.

Regioswingers.be is dé casual datingsite voor swingers in ons land, en maakt het zeer eenvoudig om andere swingers te vinden.

Waarom naar een parenclub gaan, als je gemakkelijk van je huis uit kan zoeken naar een koppel dat jullie bevalt, en als het wederzijds, is een discrete afspraak te regelen voor seks of ander plezier?

Jullie kunnen op je gemak met een ander stel, of een single persoon, praten via de website, en als het klikt kunnen jullie in alle anonimiteit een tijd en plaats voorstellen om te gaan swingen.

Wat is swingen?

Partnerruil. Kort gezegd: een vorm van intieme vriendschap en/of relatie tussen koppels. Vaak gaat het om heteroseksuele koppels die afspreken met elkaar om seks te hebben, maar ook homoseksuele koppels wagen zich steeds vaker aan een potje swingen.

Voor wie is Regioswingers België?

Regioswingers België heeft als doelgroep volwassen mannen en vrouwen die op zoek zijn naar dates, relaties of pure seks – voornamelijk gaat het wel om dit laatste, een triootje of een kwartetje.

Zoals de naam het zo mooi en duidelijk aangeeft, is de site gericht op swingers die andere swingers zoeken in hun regio, zoals bijvoorbeeld “swingers Vlaanderen” of “swingers Antwerpen”.

Mensen die op zoek zijn naar termen zoals “sexdatingvlaanderen” of “stellen sexcontact” kunnen hier zeker ook hun ding vinden.

Swingen in Vlaanderen wordt steeds populairder, maar dit is dan meestal gelinkt aan de zogenaamde ‘swingersclubs’ (seksfeesten).

Dat kan uiteraard erg intimiderend zijn voor een koppel dat nieuw is in de swingerwereld, dus RegioSwingers geeft aan hen een optie om hun interesse in een meer intieme en veiligere setting te verkennen!

Ben je op zoek naar meer leden voor een orgie, dan kan je bij een site zoals RegioSwingers natuurlijk ook terecht.

Is RegioSwingers betrouwbaar?

RegioSwingers is een erg betrouwbare erotische datingsite. Je kan dit besluiten uit de volgende feiten:

  • De RegioSwingers ervaringen van leden zijn erg positief
  • RegioSwingers maakt deel uit van een groter netwerk van dergelijke websites, dat beheerd wordt door Orbinair B.V., een effectief bedrijf met KvK en BTW nummer
  • Je hebt 14 dagen herroepingsrecht (dat is een beetje standaard, dus op zich is dit geen exclusief kenmerk, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen)

Inschrijven bij RegioSwingers in 2 minuten

Een goede tip: je hebt meer succes als je zelf het initiatief neemt en berichten stuurt naar mensen die je bevallen.

Wacht niet tot het geluk je vindt, neem zelf het stuur in handen!

Met een dergelijk concept zoals swingen is het leuk dat je samen met je partner op zoek kan gaan, en dat verlaagt de drempel natuurlijk al heel sterk.

Pluspunten volgens deze Regioswingers Review

sexy dating networks

Als je deze optie hebt aanstaan, krijg je leden die aan je criteria voldoen te zien van ALLE sites die aangesloten zijn bij Sexy Dating Networks. Vice versa is je profiel zichtbaar voor leden van andere sites in Sexy Dating Networks. Zo verhoog je je kans om een geschikte partner te vinden voor erotiek en seks!

Wat zijn de kosten van Regioswingers.be?

Zoals eerder aangegeven kan je volledig gratis inschrijven en genieten van vrij veel functies, zoals een privéprofiel aanmaken, foto’s plaatsen, standaard berichten sturen, enzovoort.

Dat is vrij uniek in de Belgische datingsitewereld, dus een niet te onderschatten voordeel!

Uiteraard heb je voor de beste functies wel een betaald abonnement nodig.

Met een dergelijk VIP-abonnement krijg je toegang tot alle functionaliteiten van de site, zoals je hier kan zien.

Wat kost een VIP-abonnement van Regioswingers.be? Wat zijn de kosten van Regioswingers in België, met andere woorden?

De prijzen van RegioSwingers liggen rond het gemiddelde in België, en als je het goedkoopste plan neemt is het zelfs goedkoop.

Zeker als je bedenkt wat je ervoor kan krijgen!

Op elk moment kan je je abonnement stopzetten of voor een ander betaalplan kiezen.

Binnen 14 dagen van aankoop kan je ook gewoon je abonnement ontbinden, dus je kan de website zonder problemen eens bekijken, testen, zien of het je bevalt, en indien niet … kan je gewoon je geld terugeisen.

Wat betreft betaalmogelijkheden zijn er de volgende opties:

Eindoordeel Regioswingers België Review

Prijs
0%
Duur Goedkoop
Niche
0%
Algemeen Specifiek
Ervaringen
0%
Goed Slecht
M/V Verhouding
0%
Oneven Gebalanceerd
Betrouwbaarheid
0%
Onbetrouwbaar Betrouwbaar
Gebruiksgemak
0%
Slecht Gebruiksvriendelijk

Regioswingers Belgie is gewoon fantastisch voor hun doelgroep.

Of je nu behoort tot een koppel dat al jarenlang swingt via parenclubs, of nog maar net het idee van swingen hebt ontdekt, bij Regioswingers kunnen jullie je gading vinden.

Er zijn een hoop voordelen aan de site verbonden, zoals boven besproken, en de Regioswingers ervaringen zijn ronduit positief.

We hebben deze site al geruime tijd geprobeerd, en kunnen melden dat het om een professioneel, betrouwbaar en algemeen prima bedrijf betreft.

RegioSwingers is dus zeker geen oplichting, het is “the real deal”, waar je terecht kunt voor swingen.

Uiteraard blijft het een beetje taboe dus het is niet zo makkelijk om mensen te vinden die eerlijk over hun ervaringen met Regioswingers spreken, maar de feiten die in deze Regioswingers review zijn op tafel gelegd spreken voor zich:

Regioswingers.be is enorm aan te raden voor mensen die willen swingen in hun regio.

Maar als je/jullie nog twijfelt/twijfelen, waarom niet gewoon eens gratis inschrijven en gebruikmaken van de functionaliteiten van een gratis profiel?

Bekijk de andere leden, sla eens een praatje, oordeel zelf en hopelijk vinden jullie een ander koppel om lustig mee te swingen in België!

RegioSwingers is de Beste datingsite voor koppels

Bezoek RegioSwingers