Girls G-Dating Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

Girls G-Dating Score

Prijs
4.5/5
Niche
5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
0/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
4/5

Kernpunten

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is Girls G-Dating Belgie?

Girls G-dating is een lesbische datingsite en een van de meest bezochte en gewaardeerde gay gemeenschappen in België. Het is een betrouwbare en veilige plek waar lesbische en biseksuele vrouwen op zoek kunnen gaan naar een date.

Er komen dagelijks gemiddeld 70 leden bij, dus G-dating is een erg actieve datingsite voor lesbische vrouwen.

Na je gratis in te schrijven, kan je rustig een band scheppen met andere leden die aan je criteria voldoen. Bij G-dating kan je contact hebben met lesbische vrouwen in slechts enkele stappen:

Je kan deze single lesbische vrouwen vinden op 2 manieren:

2. Voor wie is Girls G-Dating Belgie?

Zoals al vrij duidelijk moge zijn uit de introductie en de naam van de site: Girls G-dating is een datingsite voor lesbiennes en biseksuele vrouwen.

Of je nu een korte flirt zoekt of een levenspartner, bij G-dating zit je goed, als je maar 18+ bent.

Dat gezegd zijnde kan je ook als gay man terecht bij G-dating, uiteraard, maar aangezien dit Girls G-dating review zich focust op de lesbische datingsite kant, zullen we daar verder niets over zeggen.

Als je als gay man toch interesse hebt in een site volledig gericht op homo dating, kunnen wij je gayPartner aanraden, waarvan je het review hier kan lezen.

3. Pluspunten Girls G-Dating

safedatingnetworks

Als je deze optie hebt aanstaan, krijg je leden die aan je criteria voldoen te zien van ALLE sites die aangesloten zijn bij Safe Dating Networks. Vice versa is je profiel zichtbaar voor leden van andere sites in SafeDating Networks. Zo verhoog je je kans om een geschikte partner te vinden!

4. Wat zijn de kosten van Girls G-Dating Belgie?

Net als de meeste andere datingsites in België, kan je je gratis inschrijven bij Girls G dating. Hiermee krijg je toegang tot een redelijk groot aantal functies, zoals te zien is op de afbeelding.

Uiteraard heb je een VIP-abonnement nodig als je het meeste uit Girls G-dating Belgie wil halen.girls g dating review

Je kan je abonnement op elk moment stopzetten, voor een ander betaalplan en/of andere betaalmethode kiezen.

Je hebt ook herroepingsrecht op je abonnement binnen de 2 weken na aankoop.

Wat kost een VIP-abonnement van Girls G dating in 2021? Wat zijn de kosten van G-dating?

Wat betreft betaalmogelijkheden heb je de volgende opties:

5. Eindoordeel Girls G-Dating

Girls G-dating Belgie is een vrij middelmatige datingsite, algemeen bekeken. Op het eerste gezicht is er weinig dat deze site speciaal zou maken, maar als je wat dieper graaft kom je algauw op een ander oordeel uit.

Er zijn veel voordelen, weinig directe nadelen, de prijs valt goed mee, en G-dating focust zich op een actieve en relatief grote doelgroep.

Dat klinkt allemaal vrij saai, maar het zijn wel enorm belangrijke factoren als je op zoek bent naar een geschikte datingsite.

Het feit dat Girls G dating onderdeel is van de Safe Dating Networks zorgt er ook voor dat zelfs als je geen geschikte leden kan vinden op de site zelf, je toch veel kans maakt om een partner te vinden via een van de andere aangesloten sites.

Girls G.dating Belgie review kort samengevat: een goede datingsite voor lesbische vrouwen, met weinig markante kenmerken. G-dating is een geschikte keuze als je op zoek bent naar een lesbische date. Probeer het zelf, schrijf je gratis in en zie hoe Girls G-dating je bevalt!

Girls G-Dating Score

Prijs
4.5/5
Niche
5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
0/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
4/5

Review door: Steven