NieuweRelatie Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2022

NieuweRelatie Score

Prijs
5/5
Niche
4.5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
4/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4.5/5

Kernpunten

Laatste update: 28 december 2021

1. Wat is NieuweRelatie?

Nieuwerelatie.be is de Belgische tak van een Nederlandse serieuze datingsite, gericht op 40-plussers die een nieuwe relatie zoeken. Vandaar dus de naam.

Steeds meer mensen in die leeftijdsgroep gaan op zoek naar een nieuwe partner om hun leven mee te delen, dus wat betreft niche heeft Nieuwerelatie goed gekozen.

Het is een meer traditionele website, en ze benadrukken dat ze het eenvoudig en net willen houden. Er zijn geen gecompliceerde softwareprogramma’s die voor jou geschikte matches vinden. Handmatig filteren en dan zelf door de profielen bladeren is het modus operandi van NieuweRelatie!

Iedere volwassene kan hier terecht, dus je hoeft niet perse 40+ te zijn. Het is mogelijk om op specifieke regio te zoeken, dus als je alleen mensen uit Antwerpen wil vinden, is dat een optie.

2. Inschrijven bij NieuweRelatie in 2 minuten

3. Pluspunten NieuweRelatie

4. NieuweRelatie kosten

Je kan je uiteraard gratis inschrijven voor NieuweRelatie, waarbij je een aantal basisfuncties krijgt, zoals profielen/foto’s bekijken en flirts sturen.

Als je meer wil, zoals persoonlijke berichten sturen, zal je een Full Member moeten worden. Hiermee krijg je dan toegang tot:

  • Ongelimiteerd persoonlijke berichten versturen
  • Uitgebreid zoeken
  • Zie wie jouw profiel bekijkt
  • Zie wie jouw profiel als favoriet opslaat
  • Zie wie jouw berichten leest
  • Zie wie met jou flirt
  • Je profiel bovenaan de zoekresultaten
  • Je foto bovenaan de Fotomuur
  • De gehele site reclamevrij

Deze functies zijn vrij vereist als je het meeste uit NieuweRelatie wil halen. Gelukkig zijn de kosten van Nieuwerelatie.be erg laag!

5. Eindoordeel NieuweRelatie

NieuweRelatie is een vrij standaard datingsite. De niche is saai, maar effectief. 40+ers die een nieuwe relatie zoeken zijn immers een groeiende en belangrijke aanwezigheid online op datingsites.

Het feit dat NieuweRelatie uitpakt met een meer traditionele aanpak op het vlak van andere leden vinden, is een verfrissende wind in een datingwereld waar sites zoals BE2 expliciet adverteren met hun persoonlijkheidstesten.

Wat betreft de prijs is NieuweRelatie een van de goedkoopste in België. Er zijn slechts een tweetal sites die de prijs kunnen evenaren, en geen ervan is actief in dezelfde niche, dus we kunnen stellen dat NieuweRelatie de goedkoopste datingsite in België is voor hun niche.

De ervaringen van leden lijken ook erg positief te zijn, als we de getuigenissen overlopen. Persoonlijk hebben we de site ook goed ervaren, NieuweRelatie is gemakkelijk te gebruiken, overzichtelijk, en je kan je snel inschrijven, zoals je kan zien in de video.

Maar hier komt wel een minpunt bij kijken: omdat ze alle profielen handmatig controleren (om de kwaliteit van de leden te garanderen), kan je niet meteen beginnen daten en singles zoeken.

Je moet wachten tot iemand van NieuweRelatie je profiel goedkeurt, en als je bijvoorbeeld op zaterdagavond een profiel maakt, kan het wellicht tot maandag duren alvorens je kan beginnen.

Dit is, over het algemeen, geen gigantisch minpunt, want het zorgt er wel voor dat er geen fakers en bots op de site zitten, maar ik kan me voorstellen dat het al menig potentieel lid heeft geïrriteerd en naar een concurrerende site heeft gestuurd.

Het is de enige datingsite in België waar ik dit heb ervaren, wat de “handmatige controle” beweringen van alle andere sites serieus in twijfel trekt.

Kortom: NieuweRelatie is een prima datingsite voor hun niche. De prijs is enorm laag, de site is betrouwbaar, er zijn duizenden leden, dus als jij tot de doelgroep behoort en ook op zoek bent naar een…nieuwe…relatie…, kan je bij NieuweRelatie zeker terecht!

NieuweRelatie Score

Prijs
5/5
Niche
4.5/5
Ervaringen
4/5
M/V Verhouding
4/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
4.5/5

Review door: Steven