50liefde BE Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

50liefde.be Score

Prijs
3.5/5
Niche
4/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
4/5
Gebruiksgemak
4.5/5
Totaal
4.5/5

Kernpunten

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is 50liefde Belgie?

50liefde Belgie is een van de grootste datingsites voor 50-plussers die serieus interesse hebben in vriendschappen opbouwen, daten en hopelijk meer.

Leden kunnen gemakkelijk en redelijk snel met elkaar in contact komen op basis van opgegeven eigenschappen, partnervoorstellen en interesses.

Na de gratis aanmelding kan je je partnervoorstellen bekijken in alle rust en als iemand je bevalt, kan je verdere actie ondernemen en contact opnemen.

Ze pakken uit met de claim dat 1 op de 3 leden tussen de 45 jaar en de 65 jaar een liefde via 50liefde Belgie kan vinden.

Dat hebben ze te danken aan hun persoonlijke benadering en unieke matching-principe, waardoor je alleen partnervoorstellen ontvangt waarmee je daadwerkelijk een match kunt vormen.

50liefde.be is er voor mensen boven de 50 die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Geen korte flirts, 50liefde België is er voor zij die een gedegen, plezante en serieuze relatie zoeken.

2. Pluspunten 50liefde be

3. Inschrijven bij 50liefde in 3 minuten

4. Is 50liefde betrouwbaar?

50liefde is een erg betrouwbare datingwebsite voor ouderen in België. Er zijn bijna geen klachten te vinden over de site, en de beoordelingen van gebruikers zijn meer dan overwegend positief.

5. Wat zijn de kosten van 50liefde be?

Na inschrijving begint je gratis lidmaatschap. Hiermee kan je dan een goed profiel maken, andere profielen zoeken en bekijken.

Dat is iets meer dan andere datingsites, maar is nog steeds beperkt uiteraard. Hiernaast is er ook nog een Premium lidmaatschap, waarmee je veel meer kan doen.

Wat kost een lidmaatschap bij 50liefde in België, anno 2020? Wat kost 50liefde Belgie?

De prijs van een dergelijk Premium Lidmaatschap is erg competitief als je voor het 12-maanden pakket gaat, en is iets boven gemiddeld duurder als je 3 maanden neemt.

6. Eindoordeel 50liefde be Review

Vijftigplussers die op zoek zijn naar een serieuze levenspartner kunnen hun hart verliezen (en vinden) bij 50liefde be. De site pronkt met de bewering dat meer dan 30% van hun leden een gelukkige relatie vindt via hen.

Zelfs als je dit met een grove korrel zout neemt, is dat nog steeds erg goed.

De 50liefde ervaringen zijn volgens Trustpilot ook erg positief!

De site is – gezien het doelpubliek – ook optimaal ingericht. Erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te overzien. Als je al een probleem hebt, kan je erg eenvoudig hun klantendienst een berichtje sturen.

De prijs is enorm competitief en aantrekkelijk, zeker gezien het doelpubliek. 50ers weten meestal wat ze willen, en de site gebruikt een persoonlijke benadering en uniek matchingsprincipe om de leden waar voor hun geld te geven.

Volgens dit 50liefde review is dit een van de beste datingsites in België in hun niche. 50liefde.be biedt de doelgroep een bijna perfect platform om liefde te vinden. Je kan je meteen gratis inschrijven, en zelf kijken of het je bevalt of niet!

50liefde.be Score

Prijs
3.5/5
Niche
4/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
4.5/5
Totaal
4.5/5

Review door: Steven