Match4me Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2021

Match 4 me Score

Prijs
5/5
Niche
4.5/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
5/5

Kernpunten

!KerstPromo! 3 dagen gratis Premium lidmaatschap!

Laatste update: 30 december 2020

1. Wat is Match4me.be?

Match4me.be is een serieuze datingsite opgericht in 2007, gericht op hoger opgeleide (Hogeschool/Universiteit) vrijgezellen in Vlaanderen. Door zich op een specifieke doelgroep te richten, heeft Match 4 me een steeds groeiende dating community.

Match4me is specifiek gericht op singles die hoger opgeleid zijn, én naar een serieuze relatie op zoek zijn. Door hun aanpak is het immers gemakkelijker voor leden om in contact te komen met potentiële partners die op dezelfde golflengte zitten.

De site blijft innoveren om het datingproces makkelijker te maken. Zo kunnen leden een persoonlijke blog maken, en Match4me zet Twitter in om daar meer lezers voor te trekken.

Ook volgen ze ontwikkelingen in sociale media op de voet om leuke toepassingen te ontdekken en die eventueel in te zetten op de site.

Match 4 me staat bekend om hun persoonlijke en directe aanpak ten opzichte van hun leden. Ze controleren alle profielen zorgvuldig en handmatig om je privacy te kunnen beschermen.match4me review

De Match4me.be ervaringen zijn dus ook erg positief.

Zodra je een partner hebt gevonden, stoppen ze ook met je te mailen.Volgens dit Match4me review is dat zeker een pluspunt!

Een profiel aanmaken kan in 4 simpele stappen. Je hoeft dit niet volledig in te vullen, maar uiteraard is het wel zo dat hoe uitgebreider je profiel is, hoe meer kans je hebt op een degelijke match.

2. Inschrijven bij Match4me in 5 minuten

3. Pluspunten Match 4 me

4. Match4me prijs

Wil je een Match4me gratis lid worden? Dat is geen enkel probleem, je kan je meteen hier inschrijven voor Match4me.be.

Zoals vele andere datingsites heb je een gratis lidmaatschap, waarmee je een aantal basis functies krijgt. Daarnaast is er ook nog een –uiteraard betaald- Volledig lidmaatschap, met veel extra mogelijkheden.

Wat kost een Volledig lidmaatschap bij Match 4 me in 2021? Wat is de Match4me prijs?

Die prijs kan je bijna nergens anders vinden, €9,95 per maand ligt meer dan 50% onder het gemiddelde op de markt.

Zelfs als je abonnementen van kortere termijn neemt zit je aan een erg competitieve prijs.

5. Eindoordeel Match4me.be Review

Laten we meteen beginnen met de 2 beste kenmerken van Match 4 me: de lage prijs en het hoge niveau van de leden (en hun opleiding). Bij Match4me kan je redelijkerwijs een partner vinden die op intellectueel vlak jou kan evenaren, aan een erg aantrekkelijk tarief.

Die prijs zorgt ervoor dat veel mensen die soms wat twijfelachtig staan om een betaald abonnement te nemen, toch de stap zetten, en dus is er een grote poel van betalende leden, met toegang tot alle functionaliteiten.

De site ziet er verder prima uit, heeft veel functionaliteiten voor niet-betalende leden, is erg actief op allerhande media en behandelt zijn leden fair.

Die leden nemen de moeite om hun profielen zorgvuldig in te vullen – want ze beseffen dat andere leden, die even hoog opgeleid zijn, hen geen kans zullen geven als ze zich niet zo goed mogelijk voorstellen.

Match4me Belgie heeft dus een recept voor succes vast. Aantrekkelijke prijs + geëngageerd nichepubliek = hoge kans om een goede partner te vinden. Als je behoort tot het doelpubliek, wacht niet langer en schrijf je gratis in en kijk of de site je bevalt!

Match 4 me Score

Prijs
5/5
Niche
4.5/5
Ervaringen
5/5
M/V Verhouding
5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
5/5

Review door: Steven