Vijftigplusdating Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2022 -

Vijftigplusdating Score

Prijs
3/5
Niche
3.5/5
Ervaringen
2.5/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
3.5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
3.5/5

Kernpunten

Laatste update: 28 december 2021

1. Wat is Vijftigplusdating Belgie?

Vijftigplusdating is een datingsite voor, nogal voor de hand liggend, vijftigplussers. In deze Vijftigplusdating review bespreken we de pluspunten, kosten, en geven de site een score.

Met een dergelijke naam is het vrij duidelijk wat het doelpubliek is. Vijftigplusdating kan uitpakken met een website volledig gericht op ‘senioren’, en ze hebben – naar eigen zeggen – duizenden leden.

Vijftigplusdating bestaat al sinds 2009 en is voornamelijk gericht op serieuze relaties, dus voor seksdating zal je wellicht elders moeten gaan.

Op zich kan je hier ook op zoek naar gewone vriendschap, dus online een praatje slaan met gelijkgezinde mensen van rond jouw leeftijd.

Je kan op de site gemakkelijk naar geschikte singles zoeken door middel van hun uitgebreide zoekfunctie, waarmee je op allerlei criteria en voorkeuren kan zoeken.

2. Pluspunten volgens dit Vijftigplusdating Review

3. Wat zijn de kosten van Vijftigplusdating Belgie?

Uiteraard kan je je bij Vijftigplusdating gratis inschrijven. Dat kan je hier doen.

Hiermee krijg je dan enkele basisfuncties, zoals een profiel maken, andere profielen bekijken en interesse tonen.

Dat is vrij zwakjes, en is alleen bedoeld om je een idee te geven van wat je kan verwachten op Vijftigplusdating.

Als je meer functies wil, en effectief gebruik maken van de site, moet je een Premium lid worden. Hiermee kan je dan berichten sturen, foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, gebruik maken van contactgarantie, enzovoort.

Je kunt gebruik maken van de volgende betaalmethodes:

  • IDEAL
  • Creditcard
  • PayPal
  • Bancontact

4. Eindoordeel Vijftigplusdating Belgie Review

Vijftigplusdating is een een doodgewone datingsite voor vijftigplussers. Een goede niche, maar er zijn betere opties in dit segment.

Alles aan Vijftigplusdating voelt aan als bandwerk, niets is origineel of opwindend. Het is gewoon eMatch (zelfde bedrijf) maar dan voor 50+.

Wat betreft de kosten, ligt Vijftigplusdating aan de hogere kant van de prijzen voor datingsites in België, en als we het vergelijken met de andere opties voor vijftigplussers, is het duurder dan Seniorengeluk (€14,99 per maand) en 50liefde (€17,99 per maand) en dubbel zo duur als 50plusMatch (€9,95/maand).

En krijg je bij Vijftigplusdating meer waar voor je geld? Helaas niet, dus het is gewoon de duurste optie voor 50+ dating in België en het volgens ons niet waard.

Maar je kan je zelf gratis inschrijven en kijken of er leden zijn die je bevallen, misschien is er wel die speciale iemand die op jou wacht via Vijftigplusdating, en het kost je niets behalve wat tijd om dit te ontdekken!

50plusmatch.be Score

Prijs
3/5
Niche
3.5/5
Ervaringen
2.5/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
3.5/5
Gebruiksgemak
4/5
Totaal
3.5/5

Review door: Steven