SF Dating Review
- Kosten, ervaringen en pluspunten in 2023 -

SF Dating Score

Prijs
4.5/5
Niche
5/5
Ervaringen
4.5/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
5/5

Kernpunten

Laatste update: 29 december 2022

1. Wat is SF Dating?

SF.Dating is een discrete en anonieme seksdatingsite. In deze SF Dating review bespreken we de pluspunten, kosten en ervaringen!

SF Dating staat voor “Secret Flirt” Dating (de vorige naam van de site). Hier kunnen leden op een anonieme en discrete methode op zoek gaan naar min of meer alles wat ze maar wensen. Nieuwe liefde, friends with benefits, een open relatie, pure seksdates, enzovoort!

Dating moraliseert niet, alles kan en alles mag, als je maar respect toont voor de andere leden

De leden van SF Dating zijn vaak hoger opgeleiden met een druk leven, die wat zoeken om te ontspannen…maar je vindt er evengoed huismoeders die behoefte hebben aan een discreet avontuurtje.

Je kan op deze site leden vinden uit allerlei situaties: singles, gescheiden mensen, gebonden personen die al dan niet met medeweten van de partner een extra/andere relatie zoeken,…

Als je een vrouw bent met een goed ingevuld profiel, kan je gratis een TopMembership krijgen voor de eerste 2 maanden!

dez

2. Pluspunten van SF Dating

3. Wat zijn de kosten van SF Dating?

Net als de meeste andere datingsites heb je bij SF Dating zowel een gratis abonnement als een betalend, “Top Membership”.

Bij een kosteloos abonnement je veel functies, zeker in vergelijking met andere seksdatingsites:

  • Uitgebreid zoeken
  • Private mailbox
  • Overzicht Bezoekers en Foto inzage
  • Foto’s van members bekijken
  • Toegang tot actieve profielen
  • Gratis (QR-reply) berichten versturen

Als je het meeste wil halen uit je seksdating online, is het advies van dit SF Dating review wel dt je een Top Membership neemt. Hiermee krijg je dan volledige toegang tot alle leden, alle soorten berichten, foto-verzoeken, flirts, 1-1 chatten, enzoverder.

Wat zijn de kosten van SF Dating? Dat valt enorm goed mee!

Zoals je kan zien is het exponentieel goedkoper als je een langer abonnement neemt. Je krijg veel korting naarmate je meer maanden kiest!

1 maand is erg duur op zich, die prijs ligt ver boven het gemiddelde op de markt en we raden je aan om dit te vermijden.

3-6 maanden zijn al wat beter, maar het is bij een abonnement van 12 maanden dat je echt waar voor je geld krijgt. €12,25 per maand voor een seksdatingsite is enorm goedkoop, dergelijke prijs/beloning verhouding kan je bijna nergens anders vinden.

Let op: als je een vrouw bent met een goed ingevuld profiel ben je automatisch en gratis TopMember voor je eerste 2 maanden! Dit zorgt ervoor dat er relatief veel vrouwen actief zijn op SF.Dating, wat uiteraard ook goed is voor de mannen!

SF Dating Score

Prijs
4.5/5
Niche
5/5
Ervaringen
4.5/5
M/V Verhouding
4.5/5
Betrouwbaarheid
5/5
Gebruiksgemak
5/5
Totaal
5/5

Review door: Steven